Bushen vs Joburg by night

Da var vi tillbaka fran bushen da! Vi har haft fem helt otroliga dagar i Kruger Park och sett allt fran flodhastar till vildhundar. Lagren har legat mitt i de vilda djurens spatseringsomraden pa savannen och i djungeln. Vi var ett "muntert" gang pa 14 personer som skumpade runt i safaribussen. Medresenarerna kom fran Canada, Australien och Irland. Redan innan avresa ballade Canadensarna ur och vi svenskor fick styra upp det mesta, mer eller mindra uppskattat, hum? Vi hade i alla fall varldens basta guide, Adriaan. En vit sydafrikan i sina basta ar som hellre tog en ol med svenskorna an att beratta far de andra om de exotiska djuren. Vi larde ocksa kanna Dampe & Hampe fran Australien som livade upp varan tripp genom de mest konstiga pahitten och komentarerna under resans gang.

Ganska slitna annlande vi tillbaka till hotellet pa torsdags eftermiddagen. Men en dusch och en powernap senare var vi FFF igen och reda for en kvall i Joburg! Vi var ansvarsfulla nog att besoka nattlivsgatorna tillsamans med Adriaan och Christo som foste oss genom de olika barerna. Patricia och jag gjorde dock en liten utstickare och smet over till "The black peoples place" Det var uppskattat av gasterna dar men inte lika populart hos vara lifeguards... Hela och rena tog vi oss senare hem i alla fall.

Igar spenderades hela dagen nere vid poolen och pa kvallen at vi en god middag pa hotellet. Idag har vi ocksa slappat men tog oss ner till centrum for lite girltalk och lunch, den fortsatta resan borjar styras upp nu och det tycker jag kanns skont.

Imorogn bitti ska vi ivag och dokumentera fattiglapparna har i Sydafrika, kanns val sisadar men det kan vara nyttigt att fa med sig den biten ocksa. Sen pa tisdag star det nojespark pa schemat, Christo har lovat att ta oss dit och en massa bergodalbanor vantar oss!

Har tyvarr inte kameran med mig sa kan inte lagga upp nagra bilder fran de senaste dagarna. Tanker pa er alla dar hemma och hoppas ni har det bra i hostrusket medens jag lever loppan i stralande sol, hehe!


Caroline ♥


Kommentarer
Postat av: Sandra

VIll du vinna?

http://sandas.blogg.se/2008/october/ny-tavling.html#comment

2008-10-11 @ 15:25:43
URL: http://sandas.blogg.se/
Postat av: Jessi

Kul med bilder :)

2008-10-11 @ 15:28:05
URL: http://jessi91.blogg.se/
Postat av: Alina

Hejhopp! Ha en trevlig helg:)

2008-10-11 @ 15:29:17
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: mallanbrallan

hallå där din tok. safari och utstickare utan era livvakter vafan. låter farligt haha. nej då det låter helt underbart. tänker på dig och dem andra. forstätt med skrivandet det är jätte kul att läsa. kos o klem

2008-10-12 @ 14:15:38
Postat av: Pappa

Hej Caroline!

Låter som ni har det toppen bra, kul att läsa vad ni har för er, skulle vilja vara i värmen jag också

men det får bli lite senare.

Här har hösten kommit, idag var det visserligen ganska varmt men blåsigt, är nu hos Gustav tittar på video och äter pizza.

Ta väl hand om er så hörs vi snart.

Kram Pappa

2008-10-12 @ 17:22:13
Postat av: Pappa

Hej igen!

Blev så sugen på att resa,när jag läste om erat äventyr så jag bokade resa till Thailand,flyger till Krabi, Ao Nang den 24januari 2veckor.

Ha det// Pappa

2008-10-12 @ 21:25:42
Postat av: Syrran

Blir så himla avundsjuk! Hoppas att ni har det bra och tar det lugnt vill gärna ha tillbka dig hel ;)

Musikalen går prima men hade så gärna velat ha med dig i den tänker på det hela tiden. längtar tills du kommer hem då ska vi ha en sjuhelsike rolig JUL! :) och då är jag 18 bast!!!!! ;D Älskar dig, hälsa de andra så mycket.

2008-10-13 @ 09:06:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0