I'm good I'm gone

Då var väskan packad och klar, hann till och med smörja in mina stövlar så här på förmiddagskvisten, bra där. Efter jobbet idag åker ja till Lysekil! Perfekt när man får två dagar ledigt och börjar sent på torsdag.
Gårdagskvällen bjöd på bubbelbad och champange med mina två minigrisar, gu så gött! Ni är för härliga tjejer! Har lyssnat på Lykke Li hela morgonen, hon är för söt, jag blir glad!
Nu längtar jag ihjäl mig efter min kille!!!


Puss & Kram

Bytat gammalt mot nytt.

Hallå jaaaa! I'm back on track, I'm so totaly tillbaka! Jag är ja ingen annan, pyttsan släng dig i väggen! Inte fan bangar jag, håll i hatten nu kör vi, har ju en hel sommar att ta igen!!

Du är mitt hjärtegull och heter Jörgen!




Missing me, missing you.

Förbaskat, håller på att bli förkyld. Men tre dagar hos min man med lite ompyssling kanske hjälper ;)
Har jobbat ikväll, eller ja jobbar forfarnade. Har två vinpimplandes gäster på uteterrassen som inte gör mycket väsen av sig. Hade varit kul att var i Oslo istället med Lisfis och Nisholee, hoppas att ni koser er!
Annars hade det varit kul att vara hemma, vankades tydligen reunion ikväll ölen stod på kylning när jag pratade med Kakan. Men jag skålar för Garbitch härifrån vänner!

Saknar er!
C



In a rich man's world.

Började dagen med en frukost på sängen. Efter onsdagens upptäckt av en svärm bananflugor, kaffesump och ett berg av disk beslutade jag mig för att det var sista gången jag satte min fot i vårt gemensama kök. Inga problem, nu flyttar havregrynsgröten och russina upp till hotellet istället.
Nakenbadarna har nu lämnat hotellet och ersatts med ett gäng politiska ordförare. I tisdags kväll fick jag en smärre chock när jag möttes av tre nakna nybadade män som lite snyggt och omärkbart skulle springa ut genom dörren som jag sorgligt nog hade låst. Med ena handen för ögonen försökte jag på knagglig engelska förklara att; press the button on the left...
Fick ett long gone, no seen samtal idag, skönt att höra att du mår bra!
Nej nu måste jag sova imorgon står det bryllup på køreplanen!


Godnatt!
C


Tack for the music.

"Där sitter hon, lyckligare än någonsin, så lycklig att det inte ens med ord går att beskriva hur hon känner. Därför är hon tyst. Bredvid sitter han, hans lockiga hår blåser perfekt i den svala sensommar vinden och hans fortfarande solbrända kropp skimrar i solljuset. Han undrar vad hon tänker. Byggstälningen som når hustaket känns stabil, precis som han. Hon har en pirrande känsla i magen men det är svårt att säga om den beror på avståndet till marken eller om den uppstod då han såg på henne och sa att allt kommer att ordna sig..."

Klockan hann slå 24.00 innan jag i fredags natt kom iväg till Lysekil. Ca klockan 02.30 var jag framme och kunde krypa ner bredvid Jon för att 5 h senare stiga upp igen. Vi hade nog bara sovit ca 30 minuter (blir lätt så när man inte setts på två veckor)  så lagom trötta satte vi oss i bilen med siktet inställt mot Stockholm. Utanför Mariestad stannade vi för att äta frukost. Jon hade brett leverpastejs mackor och gjort varmchoklad. Frukosten avnjötas i varandras sällskap under en kajak tävling. 

Någon gång vid två snåret nådde vi huvudstaden och checkade inn på Radisson sas hotell. Det fick bli en powernap och några cheesburgare innan vi var redo att ta tunnelbannan till Stadion för att möta upp bla Emp, Lou, Jonas och Bella. Tanken var att vi skulle hitta något trevligt ställe att dricka några öl och äta något på. Men efter att ha strosat runt kring stadion i ca en timme utan något resultat konstaterade vi att vi hade gjort ett misstag när vi lämnade stan. Det fick kort och gott bli en pastasallad från 7eleven. Jag och Jon hann i alla fall med var sin öl på en mysig kvarterskrog innan de andra annlände till platsen.

Väl inne på stadion var stämningen på topp och förbandet White Lies var helt ok. Jag kommer inte ihåg när Coldplay egentligen började spela. Från det att de började till att de sluta spela stod tiden still. Det var magiskt och sjukt bra!!
Det de gör känns så äkta och inte överdrivet, och balansen mellan lugna och lite mer fartfyllda låtar passar mig helt perfekt! Det var kanske tur att dom inte spelade See you soon och Swallowed in the sea för då hade jag väl smällt av. 
Efter konsertan gick vi till en bar i närheten av vårat hotell, mycket trevligt avslut på en underbar dag!

Söndagen bjöd på söndagsfrukostdelux! Vi hade sen utcheck så vi slog ihjäl nån timme på hotellrummet, otroligt skönt att bara slappa. Men sen fick det bli en sväng på stan. Hälsade på Sandra som hastigast på hennes jobb på centralstationen, kul att se dig älskling! Sprang även på Ottilia på stan tillsammans med hennes Fredrik dom var på husjakt och verkade trivas i sthlm. Vi hookade sedan upp med Bella och Jonas för att föra oss mot gamlastan och en lunch innan vi skulle styra vår kos hemåt. När vi skulle hämta bilen fick vi en trevlig liten överaskning, fyfan vad dyrt det är att parkera i sthlm! Resan tillbaka till Lysekil gick mycket bra och var väldigt givande, future here WE come!

Måndag, lite sovmorgon och masssa mys sen drog vi ner på stan. På pizzerian hittade vi Kakan och Emma, otippat för jag trodde att mitt mariekex hade dragit tillbak till Kumlaland. Det blev en fika tillsammans med Gabbe och Agnes och sushi med utsikt över lysekil, great! Senare vankades det stuvademakaroner och falukorv på Forrelvägen, mumms! Innan solen gick ned hann vid med ett kvällsdopp i havet. En jävla massa maneter men det skulle badas ändå!
Kvällen avslutades i tvsoffan ala vardagsliv (vilket vi ikke är bortskämda med, nej). Någonting höll oss dock vakna denna natt, något otrevligt och vad jag kan förstå mycket smärtsamt...

Det blev tisdag och det var senare på dagen dax att återgå till min vanliga jobbsituation, belägen i världens ände, Holmsbu. Innan avresa fick det bli te och hönekaka hos min snäcka Agnes. Lite virrig, och med tusen saker pågång men helt otroligt underbar, önskar att du och ja kunde spendera mer tid ihop! Men en dag snygging kommer vi sitta och dricka kaffe ihop och prata skit, du kommer röka upp din cigg för att sedan springa ner till sandlådan på Katten för att hindra knodden från att käka sand, I just know it!

Det ända jag har att tilllägga efter denna helg är TACK.
Tack Jon för att jag fick följa med till Stockholm.
Tack Jon för att du är så himla underbar och förstående, tack för att du accepterar mitt sketna humör.
Tack för att du finns, för mig. Allt kommer att ordna sig...


C

 

See you soon!

Godmorogn, (för en timme sen)
Ja det var en godmorogn. Mitt yrväder till sambo försökte så tyst hon kunde få tag på min bilnyckel men lätt väckt som en plätt vaknade jag upp med hennes sockersötanuna mitt framför mig. Hennes kille har varit på besök och skulle nu köras till Asker för hemfärd. Hejdå NIclas.
I förrgår skaffade jag mig en ny frisyr. Efter att vi hade gjort ett besök på trekanten köpcenter och jag fått erfara att en damklippning här i norge kostar ca 530 nokr bestämde jag mig för att ta saxen i egna händer. Omväxling förnöjer.
Omväxling ska jag även få i helgen då det bär av till Stockholm med min älskling. Han har fixat hotell, bil och billjetter till Coldplay konserten! Han är allt bra underbar min man! Men eftersom att jag inte kan vara sämre var jag också tvungen att fixa en liten överaskning, hehe...
Nej nu ska jag kravla mig upp ur sängen för att slutföra frisyrandet genom att slänga i en chokladbrun färg.

Ha en underbar dag!
C

Dagsfärsk vara.

Mina känslor havererar får jag nödlanda på ditt bröst? Jag behöver bara ringa jag får ärlig och riktig tröst.

Redan instabil och efter fyra dagar med över 12h långa arbetspass och a lot of ansvar är jag slut, helt slut, tom på energi. Detta resulterar i en krach. Omdöme, eftertänksamhet och begrepp existerar inte längre. Det slår slint och svartnar för ögonen.
Men jag försöker inte bara vara stark, jag är stark. Sakta men säkert klättrar jag upp för energiplatån och ser mitt mål.
To be or not to be, thats the question. Jag väljer att vara, vara den jag är.  


C

Bröst på olika höjd.

Då var kvællen næstan till enda och trøttheten børjar sakta men sækert smyga sig på.
Hege och Knut ær nu ækta makar och vi ønskar dem all lycka i framtiden.
Vi blev genom detta brøllop tio flaskor Bollinger fattigare men massa intækter rikare.
Eller ja dær ljøg jag, elva flaskor fattigare efter att utav dem smøg sig ner från hyllan dær jag lyckligtvis stod och dæmpade fallet.
Simon gjorde sin førsta dag hær hos oss, eller ja dær ljøg jag igen, han gjorde sin førsta arbetsdag hær hos oss! Egentligen var det otroligt att han lyckades ta sig hit eftersom bilar inte alltid ær att lita på och just denna dag var en sådan før Simon. Bilen havererade med kl 15.00 stod gossen på hotelltrappen ændå. Alla var vi mycket nøjda med jobbinsattsen. Tack Simon.
Nu ær det alltså mindre æn åtta timmar kvar tills min underbara supersnuppa Malin Dismats læmnar oss før att resa hem till Sverige, Linkøping igen, sorgligt. Men jag førvæntar mig henne hær igen innan den nionde månaden på detta år ær slut. Och annars drøjer det inte længe føren jag befinner mig i hennes kvinnonæste in Linkøping redo før sushi och rajtan tajtan!! Malin I loooooooooove you and I'm going to missssssssss you!!!


Goten Knab el nått....
C

Chai latte skulle smaka bra.

Jag har hickat i ca en timme nu, skit jobbigt.
Jag går iklädd en pyamaströja på jobbet efter en liten incident tidigare idag.
Jag höll precis på att slå ihjäl mig då jag föll handlöst i en livsfarlig trapp.
Och hur svårt kan det egentligen vara att bygga ihop en förbaskad kinderleksak från en happymeal kartong?!
Nu ska jag äta världens godaste räkmacka med min läckerbit Malin!

Peace out
C

Fanfuckingtastik!

Då var jag tillbaka i arbetsrutinerna igen efter några underbara dagar av ledighet.
Efter en mysig torsdagsførmiddag på en filt i stadsparken med Jenny, mamma och River fick jag æntligen återse min man. Två veckor ær egentligen på tok før længe att vara ifrån sin ælskling men men det får gå, det sægs ju trots allt att kærlek væxer på distans...
Inte många minuter efter ankomst lånade jag och Jon Camillas "Ullis" før att vidga våra vyer. Utan att avsløja før mycket (med tanke på vårat rykte) så plankades det inn på konsert, svettigt men riktigt bra. Efter detta styrdes det vidare søder ut nærmare bestæmt till Mjølby før den årliga slækttræffen och lite annat småt och gott. Under vægen hanns det æven med ett dopp i det hærliga innsjøblå!

Under fredagen begavs det ut till Vadstena, solen stekte och vattenlopporna bet. Men under båtturen med Vktor och Johan blåste dom små liven bort och jag kunde återgå till normalt kroppsbeteende. Eftersom Jon ær så betagen av kyrkor var vi tvugna att vandra runt lite inne i Birgittakyrkan nær vi ændå var dær. Vackert tyckte han.
Det var kræft festival i stan och med hjærtat i halsgropen efter att startskottet hade gått bevakade vi kræftfiskandet från trygg plats i båten.
Vi lyckades bli sena till grillpartyt vilket inte var populært men ibland har kroppen en oførstålig egenvilja...
Festen var trevlig men efter allt før många Irishcoffee var jag half the world away. Vi trasslade hem och jag fick inte ligga.

Lørdagen var seg och før varm. Men det skulle trotts detta vara slæktfejd och kastas slungboll. Nær tævlingen var avklarad, gruppbilderna tagna och det kunde konstateras att min babe hade kastat længst var jag tvungen att kasta in handsken och bege mig till den svalkande kællaren hemma hos G.
Efter gruppsex med en polack plockades kræftorna fram och løstænderna ut. Det var fest! 

Det fick bli en lung och harmonisk søndagsmorgon med færskt brød i tvsoffan (något som vi inte ær allt før bortskæmmda med). Sakta men sækert plockade vi ihop oss før vi hade ett sista mål i sikte. Linkøpings domkyrka. Jon var tagen. Jag gillade mest min varma tonfiskmacka. Hemma i øret igen bjøds det på trevligheter med några av mina mysmongon på east west sushi.

Min långhelg har kort och gott varit helt fantastisk! Men kan den annat æn bli med så underbara mænniskor omkring sig?! Jag ær lyckligt lottad!


C

RSS 2.0