Tro, hopp hoppa påt!

Bilar är bra, man kan ta sig från en punkt till en annan på ganska kort tid. Bilar är kul dom kan vara fula så man skrattar. Bilar är skapande, att sitta i bilen kan ge en insperation. Bilar är sällskapliga, lyssnar man noga så pratar dom. Bilar är sköna men inte i skinn. Min bil är lojal, trodde jag, men den är precis som vilken skitbil som hellst!
Jag gör slut!!


C

Sookie.

Då var jag sen några dagar tillbaka på svensk mark. Befinner mig just nu i Östergötland hos pappa. Ska snart ta volvon in till Linköping för att hooka upp med min supergirl Malin! Ikväll sparar vi INTE på krutet! Saknar min kille förbaskat mycket bara.. Men i januari blir vi sambos, haha japp ni hörde rätt. Caroline ska stadga sig!
Igår var det lilllördag här hemma hos pappsen, Gustav, jag, bubbelurban och mästerkocken avnjöt en middag som fick stående ovationer. Lite senare tittade David förbi, gamla minnen och nya erfarenheter delades. Jotack knivig skulle jag också kalla hans situation, hahah han är för rolig! När festfolket hade traskat hemmåt och pappa knutit sig slåg jag på svt1 och till min stora förtjusning visade dom True Blood säsong 1 avsnitt 9. Det ända avsnittet jag inte hade sett från den säsongen! Jag somande sen otroligt skönt men lite ensam.. 


Puss & Kram en förväntansfull och lycklig tjej!

Kanske är det kärlek?

Det tisslas och tasslas. Sättet som han rör vid henne säger mer än tusen ord.
Heta kyssar mellan konserverna. Ömsinta smekningar över hela kroppen.
Men frågar ni mig har jag inte sett något.



Sen kväll, tidig morgon.

Barcelona var underbart, Jon är underbar, mitt jobb är underbart, mitt liv är UNDERBART!

Efter en välbehövlig semester tillsammans med min älskling känner jag att batterierna är uppladda till max och humöret på topp! Jag är nu tillbaka i ett lika trevligt men uj så mycket stillsammare Holmsbu. Passar mig som handen i vanten, el handsken menar jag. Har fått guld jobbet enligt mig, jobbar tio dagar och är sedan ledig tio. Linköping, Uppsala, Lysekil, Göteborg, Sälen, Örebro here I come! På söndag ska jag och Jon kolla på en lägenhet, han har en bra magkännsla så jag kan bara hålla tummarna för att den här lägenheten håller måtten! Men innan dess blir det två dagar till fyllda med jobb, som mest innebär skratt och kaffepauser.


C - Er kvinna i verkligheten, el vänta drömmer jag?!

Här kommer två bilder på mitt tillhåll.


RSS 2.0