Half the world away

Då var väskan packad, övervägde att lämna pumpsen hemma. Det pirrar i min mage!!

Har snurrat runt i Kristianstad, Sölvesborg och Bromölla idag, ett jäkla flängande men så är det om man heter Lisa Sunesson (har jag fått lära mig idag). Vi har blandannat hunnit med att träffat X, spanat på Chippen och käkat en chillivipp. Jag ringde Afrika också dom möter upp sina V.I.P gäster på flygplatsen, känns tryggt tycker jag (och mamma). Snart kommer hela resegnaget hit då ska vi käka cheesecake och ta en resestolpe!


Caroline ♥

Bäst på fest, vem vet mest?

Igår så var det kalas på kalas. Hemma kring köksbordet var familjen och familjen samlad och uppmärksamheten som borde varit riktad mot Peter nu 46 år föll på en annan liten krabbat. Efter en sväng på mariebergan och en show från min dansantasyster var det på med partyfacet och raka vägen hem till Empa! Garbitch it's the shit och ja älskar att vi åter var samlade (trotts att vi saknade två vackra nunor denna kväll). När fötterna hade blivit lagom runda var det Zibitizätas som vänta. Jag konstaterar att Kumla är sig likt. Ingen övrig komentar.

Men tack mina kära för trevligt återsenende och en underbar kväll fylld med det mesta utav de bästa!


Caroline ♥



 
      

Inte H som H i han men H som i han med stort H.



Överskattad vänskap från fel håll.

Home sweet home, jahopp då var man hemma i Sverigeland då! Bara för en vecka men ändå...
Och nej ja känner inte mig stressad och har inte tiotusen saker att fixa innan avfärd (som jag brukar känna och ha i mellanlandningarna) Men trotts denna underbara antistresskänsla har ja dragit på mig pitt-soriacis som saknar moderssvullst och som kan vara stressrelaterad! Så klanen, låt mig pressentera flugsvampen på våran resa, helvete..

Förövrigt spenderades gårdagen med världens bästa Malin (samtidigt som jag saknade världens bästa Malin) Vi strosade runt i storstan i det fina vädret och hade det så där toppenmysigt som vi alltid har! En käke ur led och några tappra försök att inte bli sedd av felperson senare avslutades kvällen i Malins dubbelsäng. Vi skratta så vi tjöt när fantasierna gick längre och längre om historien som blev värre och värre. Det värsta utavallt är att det inte är något skämt utan vardagen för en i "leken". Men vi hänger inte läpp för det, ibland handlar det om att kunna anpassa sig och gallra ut det som inte är av värde.

Fick ett ganska spontant sms idag och kan inte annat än sakna min asfaltsläggare...

Nej nu måste ja ge mig, Kakanmylove hänger på dörren med ett par arbetsskor i sikte, bye bye!


Caroline♥   


Min Pärla

 

Barknepet i Bangkok.

Onsdagkvæll, lugna och trevliga konferensgæster, sitter och viker viffter (tygservetter) till 130 personer. Idag har ja varit ute och spatserat i det fina høstvædret vi har hær i Holmsbu, jag tyckte faktist våra nærmaste grannar fåren också njøt lite extra! Har børjat packa ihop mina saker nu också, kænns lite konstigt och min speciella relation till krukvæxterna gør att æven dem kommer følja med hem. Men tanken på øver tre månaders semester får genast den olustiga kænnslan att førvandlas till ett rus av glædje som sprider sig i hela kroppen!

Tænkte sænda en liten hælsning till mamma, mormor och Peter som ær i Grekland. Jag saknar er tokmycket och længtar efter en riktig familjevecka innan jag reser igen. Peter, hoppas du får upp resevæskan! Får inte glømma min andra halva Camilla heller hoppas vi hinner med lite lunchmys i all turbulens med skola och jobb, du ær så flink!

Nu ringer det två gånger i klockan i baren. Har fått læra mig att i Bangkok betyder det att han som ringer bjuder hela stællet inklusive bartendern på en drink, gøtt!


Caroline ♥ 


Bortglømd bak.

I søndags var det personalfest (vi kallar det så i alla fall). Kort och gott skulle visa sig vara ett minne blott! Nicole kørde på ett gammalt "sækert" kort och Lisenfisen hittade en man med traktor, hett! Vi inlædde festen med gratis sprit som jag personligen hade æran att servera, på svenskt vis høhøm.. Nær den sista flaskan med aquavit var tømd flyttade festen hem till oss! Vi tog hænsyn till det estninska åbæket på rottingsoffan och flyttade møblemanget in på køket och fortsatte festen dær. Några liter tranbærsjuice senare (øver hela køket) infann sig den ordinarie orgin vare sig "vi" ville eller inte, men Nitchie ja gillart! Vi får se till objektet, det viktiga i denna situation. Lisa føljde samma lag denna kvæll och godkænnde innan hon gav sig av.


Caroline ♥

Privitivo Puglia 2006

Vi hade skænkt, vi hade serverat, vi hade sørvat och vi hade æntligen segrat! Klockan var strax innan 03.00 och trøtta som få beslutade vi oss ændå før att dela på en vinare eller två.
     Mitt emot mig satt han, en ung men mogen man som får en att kænna sig behøvd och omtyckt. Som skrattar, æter kaffesump och snackar skit men som också i viktiga situationer har kolla på allt och dirigerar ut arbetsuppgifterna utan att vara en øversittare.
     Vid sidan av mig satt hon, snygg som få (æven fast hon påstår att hon enbart ær utrustad med hjærna) och med ett av de hærligast skratten jag vet! Efter en sæsong tillsammans i klæppen æger hon en liten bit av mitt hjærta och den delen kommer føralltid tillhøra denna fantastiska mænniska. I hennes sællskap kænner jag ett vælbefinnande och en trygghet før jag vet att hon finns dær før mig precis på samma sætt som jag finns før henne.
     Klockan var nu nærmare 06.00 och ett vinglas fattigare gick jag och hon hem medens han gick ner i ett av konferensrumen och la sig på soffan før att tre timmare senare sætta sig i receptionen och leka Gia...

Underbara mænniskor, tack før att ni førgyller min vardag.


Caroline ♥



Med påsar under ögonen.

Jag är sådär fruktansvärt jobbigt och obehagligt förkyld. Och där står jag, men någon höjdare som ska ha Sencerre till förrätten och snörvlar honom rätt upp i ansiktet, pinsamt och ohyffsat. Nu tänker du "varför är hon inte hemma om hon mår så dåligt?"  Men med typ tre anställda (jag, lisa & nicole) och 56 lunch och middagsgäster står inte det alternativet på våran mintgröna tapet.
      Jag älskar mitt jobb men ibland blir det lite för mycket...


Caroline ♥

Mansgrisar som tror dom ær gnagare.

Igår efter jobbet var det på med partypumpsen och in i bilen, det bar ivæg till Sandefjord. Jag och min kæra vænnina och arbetskamrat Nicole Stefansson såg fram emot en trevlig kvæll i valfiskarens by. Fræcha som få klev vi in på hamnrestaurangen Kokeriet och en trevlig ganska snygg norman serverade oss vin och cider. Efter ett kvarter serverades en helt otrolig ishavsrøding respektive færsk tonfisk. Maten avnjøts med skratt och en hel massa babbel. Några drinkar och lite dessert senare anlænde vår goda kamrat Sofia æven kallad Kakan før att tillsammans med oss gå vidare.
        Utanfør på parkeringen blev ruset alltmer påtagligt efter några klunkar tequilarose. Ganska snart satt vi inne på en karaokibar med delar av bemanningen från den i Norge berømda restaurnagkedjan Solvold (dær æven Kakan jobbar). Stæmningen var på topp och den kunde bara bli ænnu bættre!
        Ytterligare några øl och Nicoles bæsta cigg i hela hennes liv senare tryckte vi in oss nio personer i Neonen och kørde mot  nattklubben Cactus. Bra musik strømmade ur høgtalarna och vi kunde inte stå stilla en minut. Klockan 02.55 tystande musiken och festen flyttades ut på gatan. Jag fick fingret av Lilla My från mumindalen och ett annat i rumpan på vægen hem i bilen. 
        Efter ett långt intressant samtal om livet och en flaska bols bananlikør senare somnade mitt nya håriga ja naken och lycklig på en allt før hård madras. 


Caroline ♥  

Torkad annanas från Trelleborg.

Jag gillar inte att kallprata med ett gammalt ligg, än mindre gillar jag att behöva köra hem honom för att hans bil inte startar.... But anyway

Caroline ♥

Ryskaposten.

Då satt jag hær igen då, med Dolly Parton och låten I will always love you i høgtalarna, en stillsam men trevlig konferensgrupp som pimplar Lenart och en førvirrad estnier som førsøker føra en vettig konversation... 

Ett alldeles før långt men ovanligt tevligt telefonsamtal senare......... Nej ja orkar inte skriva mer.


Caroline ♥


p.s Bråket i Thailand gør mig lite nervøs...

RSS 2.0