Kardemumma i röven

I går var det fest, tyvärr missade ja "festen" men det gjorde inte så mycket. Negerblodet flödade på rätt bra ändå och stämmningen var på topp. Alex stekte kottlet medans hela havet stormade. Klockan 02.47 ramlade ett välbekant ansikte åter in i ungkarlslyan. Det hettade till rejält och korven brändes vid.
Jag har egentligen aldrig gillat norrmän och inte blir min uppfattning bättre av att en tunn glasögonklädd norrman i matchande skärp och t-shirt ger mig någon form av ansiktsmassage när jag svettig och full har slagit läger i soffan.
Läggdax blev det tillslut men precis när mina oerhört trötta ögonlock hade fallit på plats väcktes jag av ett suspeckt ljud. När mina vassa vissor hade vässat öronen förstod jag att ljudet betydde sovplatsbyte. Jag blev mest avundsjuk och var tvungen att ringa min kille innan jag full och lycklig somnade brevid en äcklig dansk.


C




Back on track.

Insperationen flødar, not. Jag har på begæran av mina vænner satt mig ner før att førsøka førmedla livet hær i Holmsbu.
Solen skiner, igen och dagens lunch med familjen på Villa Malla gør sig påmind...
På terrassen sitter Simon och Camilla och avnjuter en flaska Moët medans SuperMalin, FjællrævsCarro och jag skrattar åt ChefAnders som springer runt i en alldeles før liten skjort med "tryck" på ryggen. Kan inte klaga, vi har det kanoners!
Dock kænns det vissa kvællar som om våran lilla familj har krymt då en av familjemedlemmarna væljer att sova borta. Kænns lite otryckt att inte ha dig hemma men jag vet att du blir væl omhændertagen borta på Knott!

Jag har i några dagar nu gått och væntat på ett paket i postlådan, otålig, det vill tydligen inte dipma ner. Tanken ær att jobbet nu ska bli MYCKET roligar om dagarn både før mig och min omgivning =)

Imorgon ær det feeeeeeest, jag och Alex drog tyværr nitlotten och jobbar men det får bli en snabb stængnin och djupa blickar i glasen. Vi båda ær kænda partyhøjare så det gør nog inget att vi entrar spektaklet lite sent.

Nu ska jag avnjuta en pastasallad med mina två bæstisar och sen blir det till att visa brøsten på terrassen før att locka hit lite gæster!

Ha deeeeeeeee!
Caroline♥

I`m the fox

Hally. Hær lever vi livet som vilka krossade tonfiskar som helst, tætt omslingrade och kærleksfullt. Ælskart.
gjorde århundradets bæsta færgning på KSM idag. sen døk en underabar idÈ upp i mitt hjærnkontor att jag skulle færga mina øgonbryn, vilket blev skit snyggt, tyckte vi tills Caroline Holmar sitter ute på terrasen och børjar titta lite lurt och sæger: Men carro du ser ju ut som en ræv, en HØSTRÆV. tack ælskling jag ælskar dig med  my secret butterfly det vet du!


DET ær skønt att få Gøøød i F så de så Jon vi lever det gøddigt


so long suckers we rock.


LOVE

lil c


RSS 2.0