Fanfuckingtastik!

Då var jag tillbaka i arbetsrutinerna igen efter några underbara dagar av ledighet.
Efter en mysig torsdagsførmiddag på en filt i stadsparken med Jenny, mamma och River fick jag æntligen återse min man. Två veckor ær egentligen på tok før længe att vara ifrån sin ælskling men men det får gå, det sægs ju trots allt att kærlek væxer på distans...
Inte många minuter efter ankomst lånade jag och Jon Camillas "Ullis" før att vidga våra vyer. Utan att avsløja før mycket (med tanke på vårat rykte) så plankades det inn på konsert, svettigt men riktigt bra. Efter detta styrdes det vidare søder ut nærmare bestæmt till Mjølby før den årliga slækttræffen och lite annat småt och gott. Under vægen hanns det æven med ett dopp i det hærliga innsjøblå!

Under fredagen begavs det ut till Vadstena, solen stekte och vattenlopporna bet. Men under båtturen med Vktor och Johan blåste dom små liven bort och jag kunde återgå till normalt kroppsbeteende. Eftersom Jon ær så betagen av kyrkor var vi tvugna att vandra runt lite inne i Birgittakyrkan nær vi ændå var dær. Vackert tyckte han.
Det var kræft festival i stan och med hjærtat i halsgropen efter att startskottet hade gått bevakade vi kræftfiskandet från trygg plats i båten.
Vi lyckades bli sena till grillpartyt vilket inte var populært men ibland har kroppen en oførstålig egenvilja...
Festen var trevlig men efter allt før många Irishcoffee var jag half the world away. Vi trasslade hem och jag fick inte ligga.

Lørdagen var seg och før varm. Men det skulle trotts detta vara slæktfejd och kastas slungboll. Nær tævlingen var avklarad, gruppbilderna tagna och det kunde konstateras att min babe hade kastat længst var jag tvungen att kasta in handsken och bege mig till den svalkande kællaren hemma hos G.
Efter gruppsex med en polack plockades kræftorna fram och løstænderna ut. Det var fest! 

Det fick bli en lung och harmonisk søndagsmorgon med færskt brød i tvsoffan (något som vi inte ær allt før bortskæmmda med). Sakta men sækert plockade vi ihop oss før vi hade ett sista mål i sikte. Linkøpings domkyrka. Jon var tagen. Jag gillade mest min varma tonfiskmacka. Hemma i øret igen bjøds det på trevligheter med några av mina mysmongon på east west sushi.

Min långhelg har kort och gott varit helt fantastisk! Men kan den annat æn bli med så underbara mænniskor omkring sig?! Jag ær lyckligt lottad!


C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0